sunnuntai 7. joulukuuta 2014

2. adventin paketit - 2nd advent's presents

Kylläpä oli taas ihanaa availla pikkupaketteja, mitä aarteita sainkaan! Miialta ihana peili, kynttilä kupeineen, hajuvesipullo, kylpysuolaa ja käsipeili, Petralta maustehylly, retropeili ja emalimuki, Hannalta sienijakkara, kärpässieniasetelma ja ihastuttava lasihelmi ja Tiialta ihana maatuskaristipistotyö :) Oijoi!

Vasemmalta oikealle: Miia, Petra, Hanna ja Tiia

I was yet again very much spoilt, I got these adorable minis from Miia (a mirror, candle and in a cup, perfume bottle, bath salt and a handheld mirror), Petra (spice shelf, retro mirror and an enamel cup), Hanna (lovely mushroom things) and Tiia (hand sewn matroushka). Ah, I'm so lucky!

Mallailin esineitä paikoilleen, sopivat täydellisesti etten sanoisi :)
I put some things in the house already, aren't they perfect?

Tallinnan puupossulehmälle puin rusetin, kulkusen ja Hannan ensimmäisestä paketista saamani suloisen virkkatun peitteen :)

Tallin's wooden pigcow wanted to wear Hanna's lovely blanket :)


3 kommenttia:

  1. What gorgeous gifts, and they look so beautiful in your house! Lucky is right! xo Jennifer

    VastaaPoista
  2. Nämä pilkulliset ovat muiden kuin minun tekemiä. Lasisen "paperipainon" teetin Hämeenlinnassa Soda Shopissa, sieni-istutus on Susanna Tunturi-Anttilan tekemä, mutta sienituolin tekijän nimeä en harmistus-hirmustus muista. Nolottaa ihan. Kasvot tutut, mutta nimi kadoksissa. Olenkohan tulossa vanhaksi... :)

    VastaaPoista
  3. Tekijöiden tunnistusta täältäkin: Retropeili on (muistaakseni) Saara Vallinevan ja emalimuki Mirka Salosen käsialaa. Maustehylly ihan omaa jälkeä.

    VastaaPoista