perjantai 4. joulukuuta 2015

1. - 4. luukut joulukalenterista - 1st to 4th advent calendar gifts!

Tänä vuonna vaihdoin luukkuja ihanien Hannan ja Ainon kanssa! Vaihdoimme 12 luukkua siten että jokainen sai täyden kalenterin. Tämä onkin ensimmäinen vuosi kun minulla on ihan täysi joulukalenteri! Ja mitä ihania ylläreitä, ja ihanaa kun on neulottuja ja virkatuja juttuja, joita en juuri itse tee, enkä todellakaan lainkaan tässä taitoluokassa. Ihania! Päätimme blogata vain parillisina päivinä, niin yllätykset pysyvät kaikille yllätyksinä. Omia juttujani en kuvannut, mutta kuvat niistä näkee Ainon ja Hannan blogeista (klikkaa nimiä)!

This year I swapped little present with Hanna and Aino. We swapped 12 gifts so we got full calendars, my first year with a full December until Christmas with little gifts! These lovely things I got in first 4 days, sooo nice :) You can probably see which one came from who though the captions are in Finnish. I obeyed my tradition not taking photos of my own gifts but check them from Hanna's and Aino's blogs (click the names)!
-Anna


Martta on onnellinen uusista vaatekappaleistaa
Aarne sai Ainolta hienon lakin, selkeästi ajolätsä! Ja Hannalta supersöpö ihailemani virkattu kaktus.

2 kommenttia:

  1. Kiva että ovat Martan ja Aarnen mieleen. Olivat täällä kyllä tehdessä mielessä... ;)

    VastaaPoista
  2. Hih, minä annoin muutaman jutun kohdalla sattuman ratkaista, kumpi tekemistäni jutuista tuli kummalle. Tämä on siis ihan jännittävää nähdä täällä, vaikka nyt näiden hihattimien kanssa, että kumman värinen tuli kummallekin. Ihan hyvin taisi osua. :) Ihanat Martta ja Aarne.

    VastaaPoista