tiistai 26. helmikuuta 2013

Lapsuuden keräilykohde

Onkohan joku muu keräillyt näitä? Minä ja Leeni keräsimme, 90-luvun puolivälissä. "Kissat ja koirat" nämä olivat meidän puheissamme, mutta jotakin samaa sarjaa olivat. Eivät Sleichiä kuitenkaan (luulisin).
This is something me and Leeni used to collect in our childhood. We called them just "cats and dogs", but they belonged all in the same collection. Not Sleich, though. Does anybody recognize these?


Kissat ovat ihan nukkekotikokoa, samoin jotkin koirista, riippuen rodusta. Hevoset ovat ehdottomasti liian pieniä, koska nämä kaikki ovat suunnilleen saman kokoisia, niin chihuahuat kuin työhevosetkin!
The cats are 1:12, so are some of the dogs, horses are obviously too small. It depends on the breed, because they are all around the same size from chichuahua to working horses!
Anna

4 kommenttia:

 1. Meillä tyttö, kun oli pieni myös ostetiin noita koiria mul on nukkekodisa niitä koiria asukkaina.. En oo raskinut luopua niistä..Säilytän tytön lapsille jos hänellä joskus on lapsukaisii.. Nukkekoti Jie

  VastaaPoista
 2. On noita tainnut itselläkin olla, ainakin osa näyttää tutuilta. Schleissiä eivät tosiaan ole, mutta löytyisikö noista mitään tekstiä pohjasta? Jos kovasti kiinnostaa, niin katsopa Lelufoorumilta olisiko siellä jo aiheesta. http://www.phpbbplanet.com/forum/index.php?mforum=lelufoorumi

  VastaaPoista
 3. Kiitos Taina, Minna! Tekstinä on pelkkä Made in China :D Sillä ei taida pitkälle pötkiä!

  VastaaPoista
 4. Mä olen ollut viime päivät kriisissä, kun en löydä lempikoiraani. Sen nimi oli Colin (pakkauksessa oli aina nimet mukana, muistaakseni), mutta luulin että se oli tyttö. Kriisi liittyy oikeastaan siihen, että en ole varma onko koko colinia edes oikeasti ollutkaan, koska en pysty millään tarkasti muistamaan, miltä se näyttää.. :) kauheaa!

  VastaaPoista