sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Haaste - A Challenge!

Kuvapostaus! Jos sinä, nukkekotibloggaaja, näet tämän postauksen, olet haastettu tekemään samanlaisen selvityksen omasta nukkekodistasi (kaikista tai vain yhdestä, päätä sinä!). Tarkoituksena olisi siis kuvata kaikki huoneet erikseen ja sen lisäksi kuva koko talosta :) Minusta on aina niin hauska nähdä kokonaisuuksia! Ilmoita vaikka kommenttilootassa jos otit haasteen vastaan, kävisin niin mielelläni ihailemassa teidän talojanne!

This post is purely about photos, but first I'd like to challenge you all with a doll house blog: please do a same kind of a post of your house (or houses, you can choose!). I'd love seeing "the whole picture", all the rooms and also a picture of the whole house in a same post! If you'll accept my challenge which I would appreciate very much, please comment on this post, I'd be really happy to see your house this way :)

Ullakko - Attic

Olohuone ja Leenin makuuhuone (arvatkaa montako vuotta täytimme viime viikolla)
Living room and Leeni's bed room 
(guess how many years we turned last week)

Olohuone
Living Room
Leenin marsut
Leeni's quinea pigs

Työhuone
Study

Keittiö
Kitchen


Ruokasali
Dining room

Koko talo 19.10.2014!
The whole house on 19th of October 2014!


 Tässä vielä messuostokseni Suuresta Snadista! Hienon palmun on tehnyt Nukkekoti Sonaatin Kati, ihanan kahvipannun ja suloisien tyynyjen tekijöitä en valitettavasti muista (ilmoittautukaa jos näette tämän :). Todella sirot ja ohuet keramiikkaruukut ovat englantilaisen Carol Mannin kätten töitä, Carol oli tullut myymään messuille ja minä olin kyllä aivan ihastuksissani näistä! Mitään ei ollut tehty muoteilla, vaan dreijaamalla, ihana värimaailma ja muutenkin mahtavaa, että joku voi saada elantonsa tekemällä savitöitä miniatyyriväen iloksi! En löytänyt Carolin nettisivuja, mutta täältä voi ihailla hänen töitään.


Here is what I bought from a fair called Suuri Snadi! The beautiful palm tree is by Kati from Nukkekoti Sonaatti, but unfortunately I don't know the makers of the lovely glass coffee pot and the pillows. Three oh-so-beautifyl ceramic pots are made by Carol Mann from England, I was totally excited in front of her table! What colors, what talent! I couldn't find her web site, but here you can admire some of her lovely creations. She makes these as her "real job" which is really great!15 kommenttia:

 1. Ihana postaus ja kyllä, semmoisen voisin tehdä itsekin, kiitos haasteesta. Ai että tykkään sinun värimaailmastasi. Herkullisia yksityiskohtia pullollaan.

  VastaaPoista
 2. Olipa mukava nähdä talosi! Ja Leenin söpöläiset marsut! :)
  Tämä oli kiva haaste. Minä olen esitellyt juuri taloani ja huoneita pari postausta sitten oikein urakalla, joten nyt jään odottamaan muiden luomuksia. - Terkkuja! :)

  VastaaPoista
 3. Kiva haaste ja hienot ostokset. Olisko noi tyynyt Ulla Voijolan käsialaa, hypistelin tämmöisiä itsekin (mutta kenen pöydässä ne oli, en muista).

  VastaaPoista
 4. Olisko tyynyt ollut Soikan Anna-Liisan pöydässä ...

  VastaaPoista
 5. Ihana värimaailma talossasi! Kunhan vielä hitusen edistyy tuo viimeisin taloni, laitan vielä koosteen. Joistakin löytyy jo nyt, niistä vanhemmista.

  VastaaPoista
 6. Carolilla ei ole www-sivuja, hän mielummin dreijailee kuin päivittelee webbisivuja...

  VastaaPoista
 7. Tähän haasteeseen on ihan pakko osallistua, jos vaikka saisin yhden nukketalon sisustuksen valmiiksi. Aikaa saattaa kuitenkin kulua jonkin verran, mutta yritetään. Kodikkaan näköinen on sinun talosi ja värimaailmasta olen muitten kanssa samaa mieltä.

  VastaaPoista
 8. Mielettömän ihanat värit ja yksityiskohdat nukkekodissasi! Lasitöitä möi Snadissa myös Tuula Nokkonen -olisiko häneltä?
  Kiva haaste, johon osallistun viimevuoden postauksellani -kun mitään mainittavaa ei ole siellä sen jälkeen tapahtunutkaan ;) http://anskunmineilyt.blogspot.fi/2014/01/vuosi-blogia-ja-edistysta-vuonna-2013.html

  VastaaPoista
 9. Ihana talo...olen fanittanut teitä jo pitkään <3 tykkään!värit ja kaikki on niin ihania.Pitääpä tarttua haasteeseen...

  VastaaPoista
 10. Kiitos kaikille kommentoineille ja haasteeseen vastanneille :) On ihanaa katsella talojanne ja lukea mukavia kommentteja, tietenkin!

  VastaaPoista
 11. Otan vastaan haasteen, vaikka minulla ei perinteistä nukketaloa ole, vain koti kirjahyllyssä.

  VastaaPoista
 12. Ja se kirjahylly koti sijaitsee blogissani: http://arminnallet.vuodatus.net.

  VastaaPoista
 13. Otin haasteen vastaan ja kuvasin paria taloani, joihin on tullut jotain muutoksia tai uusia tavaroita. Blogini löytyy osoitteesta: http://hvamaura511.blogspot.fi/ Hurauskadun Talot.

  VastaaPoista
 14. A great idea! Here is mine! http://www.victoriastitch.blogspot.co.uk/2014/12/celestines-castle-bedroom.html

  VastaaPoista