sunnuntai 19. elokuuta 2012

Ulkohuussi

     
Aution huvilan puucee          
Minulla on kaunis kortti, jossa on muumien uimahuone. Sen puna-vihreät ikkunaruudut ovat mielestäni viehättävät, samoin se, ettei uimahuone ole mikään järkirakennus, oikeastaan se on suhteellisen turha, rakennettu siksi että se on sievä. 

Minulta jäi muinaisesta kattolampun asennuksesta ylimääräinen muoviosa, se semmoinen, joka työnnetään kattoon peittämään sähköjohtoja. En heittänyt sitä jostain syystä pois, ja yhtenä yönä sain mahtavan inspiraation! Eräässä lempipaikassani, erittäin kauniin autiohuvilan pihapiirissä (minun ja Leenin yhteinen harrastus on muuten autiot talot) on kovin hieno ulkohuussi. Ei se enää pelastettavissa ole, mutta huokuu kuitenkin mystistä rappioromantiikkaa. Olen aina ajatellut tuon puuceen muistuttavan kovasti muumien uimahuonetta. Pääni sitten yhdisti puuceen siihen muovikupuun, ja ryhdyin toimeen! Leikkelin munakennoista tuollaisia paanuja, liimasin ne (alhaalta aloittaen) muovikupuun ja maalasin tummanruskealla akryylimaalilla. Lopuksi vielä kiinnitin Erikeepperin avustuksella kahden eri mini-junarata-puun-lehden sekoitusta saumakohtiin. Olen ihan tyytyväinen lopputulokseen, vaikkei se mitenkään realistinen olekaan! Katto odottaa harjalleen vielä semmoista kukkokoristetta.
Seinät tein Biltema-tikuista, lattian pahvista ja kahvitikuista, istuimen pahvista.
Värilliset lasi-ikkunat on tehty Quality Street-nimisen konvehtisekoituksen käärepapereista ja jätskitikuista. Ovi on niin ikään jätskitikkuja omina itseinään, kahva on pala grillitikkua ja kahvitikun päät. Sangossa on kuivikkeena kahvinpuruja, kauha vielä puuttuu. Vessapaperiteline on sashlik-tikusta ja jätskitikun päistä tehty (paperi on kasvopaperia). Puucee on nyt käyttökelpoinen, mutta sisälle tarvitsee lukemista ja jonkun valon lähteen, ulos haluaisin tehdä semmoisen käsienpesusangon, jossa on hana.


Anna

2 kommenttia:

 1. Hei! Kitos kommentista blogissani, löysin tänne ja täältähän löytyy vaikka mitä kivaa! Sinulla on mahtava mielikuvitus ja värien käyttö! Erityisen ihania ovat puucee ja tuo lasimaalaus.Jään odottelemaan jatkoa :)...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiitos kommentista! Jatkoa seuraa varmasti, sillä kävin juuri Nukkekodissa ja lelussa ;)
   A

   Poista