torstai 13. syyskuuta 2012

Nukkekotikirppis-ostoksia

Anna ihmettelee Jatan taitoa
 Olen tehnyt pieniä ostoksia Facebookin Nukkekotikirppiksellä. Tässä Jatan tekemiä miniruokia, aivan uskomattomia! Kinkku ja porkkanalaatikko ovat nyt valmiina joulua varten, makaroonilaatikko on hyvä perusruoka ja appelsiinikukkasen ostin, koska se oli niin kaunis! Anna ja Leenillä vain ei oikein ole astioita vielä. Tai ehkä he syövät silmillään?

I've done a bit of shopping on Finnish miniature artists facebook-site. These amazing little foods are made by Jatta! They are so detailed and beautiful. Unfortunately Anna and Leeni don't yet have many plaits (or maybe they eat with their eyes, who knows). Tämän jalattoman Eames-tuolin ostin Marialta, aion muuttaa sen Eames-keinutuoliksi, jollaista himoitsen tosielämässäkin. Hauskat henkarit ostin Tiger-nimisestä kaupasta, sellainen oli nyt tullut Espoon Tapiolaankin. Oikeasti ne ovat klemmareita!
Ajattelin niistä taitella jalat keinutuolille, mutta en ehkä raaskikaan. 
I bought this footless Eames chair to turn it into a Eames rocking chair. Hangers are some kind of paperclips!

Nämä kauniit taulut tulevat olohuoneeseen, mielestäni niissä on ihana värimaailma! Ne olen leikannut pakkauksesta, jossa on vastaavat A5-kokoiset raapetyöpohjat. Ostin lähinnä noiden pienten kuvien takia!
I'm going to decorate living room wall with these pretty pictures.Vasemmalta oikealle, ylhäältä alas: tyttökirjoja, poikakirjoja ja jännityskirjoja; lastenkirjoja; sekalaisia laulu- ja tietokirjoja, joulukirjoja; kaunokirjallisuutta; käsityö- ja design-kirjoja; luontoaiheisia kirjoja.
Olen itsekin innostunut tuolla facebook-kirppiksellä myymään, tällaisia kirja-arkkeja. Olen suuri kirjojen ystävä, ja halusin että nukkekodissani olisi omia kirjojani. Kelpaavat ne näemmä muillekin! Näitä voi minulta tilata, annawegelius (a) gmail.com. Ne ovat 4 e kpl, jos ostaa useampia loput 3 e kpl!

These books are from my own bookshelf, and also the others seem to like them. I don't think these Finnish books interest not-Finnish-speaking miniatures but if, I have some extra!

Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti