lauantai 20. lokakuuta 2012

Annan huone


 Tervetuloa Annan vinttikamariin! Kaikki on vähän vinksin vonksin, mutta oleellisin asia, eli sänky, on paikallaan. Olen sahannut koristeelliset osat vanhasta maustehyllystä, jalat ovat valmiita porraspylväitä. Onhan se aika raskastekoinen, mutta siinä on tunnelmaa.

Welcome to Anna's attic chamber! Everything is still quite messy but the most important part, the bed, is on its place. I made it myself and it's quite rough, but I quite like it, too!

Seinävaate on palanen vanhaa nauhaa, jossa tarjotin on roikkunut seinällä (lieneekö sellaisella jokin erikoisnimitys?) ja se on liimattu sashliktikun palasiin.

The tapestry is made from a piece of an old ribbon and two sashlik sticks.
 Anna näyttää myös soittelevan 5-kielistä kanteletta!
Anna seems to be playing the national instrument of Finland, kantele!

-Anna
Tässä vielä kuva Leenistä ja Dobbystä telkkaria katsomassa. Sanotaanhan omistajien näyttävän koiriltaan, mutta en tiennyt, että he myös matkivat toistensa asentoja!
Like owner, like dog! I didn't know they also try to have the same pose!

1 kommentti:

  1. Ihana sänky Annalla, minulla oli juuri tuollaiset lakanat 1:1 koossa pienenä. Tosi kiva ja viihtyisä tunnelma! Kaunis arkku yöpöytänä.
    Mainio tuo viimeinen kuva!

    PS. Minultakin löytyy pieni kanteleensoittaja Hulda täällä: http://lissunnukkekoti.blogspot.fi/2008/02/idan-ja-huldan-teehetki-valmis.html

    VastaaPoista