sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Synttärilahja


Anna ja minä olemme poikkeuksellisesti useamman viikon samassa osoitteessa, sillä yhtyeellämme on syyskiertue meneillään lähinnä etelän suunnalla. Yhteisiä askarteluja siis luvassa!

Sain tämän pönttöuunin Annalta syntymäpäivälahjaksi. Sen on tehnyt Maria, mutta Anna on taiteillut jugend-yksityiskohdat kupariseksi maalatusta ääriviivatarrasta ja parista nepparista. Jälleen yksi aikakausi, johon olemme kiintyneet.. Eikös ole sievä? 
Lamput ovat patteri-ledlamppuja täältä (lamppujen saapuminen sattui syntymäpäiväämme). Toimitus oli nopea, eikä hintakaan suuren suuri (emme aio vetää johtoja taloon, vaan käyttää näitä patterivalaisimia). Miinuksena oli se, että valo oli hyvin kylmä sininen kaikissa, joten maalasimme lamput oranssilla akryylillä. Se himmensi valoa, mutta sävystä tuli kiva loppujen lopuksi! Eikä himmeys ehkä suuresti haittaakaan.

Tuli muuten mieleen eräs mielenkiintoinen yhteensattuma, jonka huomasimme kun ryhdyin kirjoittamaan tätä postausta:
Täytimme juuri 23 vuotta.
Olemme kirjoittaneet tänne (ennen tätä) yhteensä 23 tekstiä.
Blogilla on 23 lukijaa.
Teksteissä on 23 kommenttia.
Sepä sopivaa!

Tässä vielä kuva 22 vuoden takaa:


-Leeni (ja vähän Anna)

2 kommenttia:

  1. Onpas hauskoja yhteensattumia!on varmaan ihanaa,kun on kaksoissisko!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, ei voi oikein tietää millaista on olla kaksonen, kun ei ole muita siskoja ;) Välillä riidellään, mutta onhan se hauskaa kun ollaan samanikäisiä.

      Poista